Vse cene so z DDV |

Samostoječ znak z obvestilom SPOLZKA TLA

Koda izdelka: 85900
Cena: 9,05 €
NA ZALOGI: 266
Količina:
  Kos
KOLIČINA CENA
Od 1 9,05 €
Od 10 8,60 €
Od 30 7,91 €
Od 50 7,97 €
Od 100 7,56 €
Opozorite pešce na potencialno nevarnost zdrsov in padcev s tem dvostranskim opozorilnim znakom za mokra tla v slovenskem jeziku, velikim 62 cm. Varnost je ključnega pomena v vsakem komercialnem objektu, ta svetlo rumen znak Bevann pa pomaga zagotoviti, da nihče ne zdrsne in pade, ko so tla mokra.

Izdelan iz trdne plastike in zasnovan tako, da se zloži v tanek panel, je znak enostaven za postavitev na območjih z veliko prometa. Poleg tega ga je težko spregledati! Ne samo, da je svetlo rumene barve, ampak ima tudi krepko besedilo, ki opozarja, da so tla mokra in spodbuja previdnost. Ta znak je nujen v vsakem podjetju!

Močno opazno z dvostranskim dizajnom za optimalno vidljivost je ta a-okvir znak s svetlo rumeno barvo in krepkim črnim besedilom in grafikami enostaven za videti in branje od daleč.

Trajno in nevsiljivo Izdelan iz trpežne plastike, ta talni znak ne bo rjavel, korodiral ali zbledel z daljšo uporabo. Poleg tega ima ozko telo in plastični ročaj, ki omogoča nevsiljivo postavitev na različnih lokacijah.

Enostavno za shranjevanje
Ko so tla suha in čista, se lahko enostavno zloži za priročno shranjevanje in prevoz na vozičku za čiščenje.

Idealen za šole, podjetja, supermarkete in zdravstvene ustanove, bo ta opozorilni znak pomagal učinkovito zmanjšati odgovornost in tveganje za poškodbe.

Material: plastika
Barva table: Rumena
Barva napisa: Črna
Napis: obojestransko POZOR! SPOLZKA TLA
Znak opozorila: trikotni
Dimenzija table:
  • Spodaj: 31 cm
  • Zgoraj: 21 cm
  • Višina: 62 cm

Pakiranje v kartonu: 10 kos

Količina: 1 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev