Vse cene so z DDV |
Vse cene v spletni trgovini Bevann.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene za prijavljena podjetja pa so neto in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). Veljajo cene, ki so objavljene v trenutku oddaje naročila.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oziroma ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.
Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka poslana isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko E-pošte obvestili, če artikla ni na zalogi in o predvidenem dobavnem roku. Dostavo opravi dostavna služba Pošte Slovenije, po navadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku štirih delovnih dni, razen v primeru naše dostave, kjer dostavljamo po omenjenem času dostave navedenega
tukaj.
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev