Domov > Dostava in prevzem blaga
Dostava in prevzem blaga
Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani v treh delovnih dneh po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.
Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, Vam bo dostavljalec pustil obvestilo o pošiljki. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Strošek dostave
Za naročene izdelke v vrednosti do 100,00 EUR stroške dostave krije naročnik po ceniku Pošte Slovenije ( kliknite na povezavo, da pridete do cenika ), katerega plača pri prevzemu kar poštarju.
Pri nakupu nad 100,00 EUR, pa strošek dostave v celoti krijemo mi. POZOR! To ne velja za artikle, ki so označeni s posebno poštnino, pri kateri zaračunamo po paketu 3,50 EUR + poštnino, če je vrednost manjša od 100 EUR. V primeru, da Vam dostavimo z našim vozilom, Vam ne zaračunamo 3,50 EUR po paketu!
Vsa naročila, ki presegajo vrednost nad 100,00 EUR dostavlja podjetje Bevann d.o.o. s svojimi dostavnimi vozili in sicer:
MARIBOR in OKOLICA ( klikni na povezavo za podroben ogled območja dostave ):
- ponedeljek in petek
KOROŠKA 1. DEL ( klikni na povezavo za podroben ogled območja dostave ):
- torek
KOROŠKA 2. DEL in CELJE ( klikni na povezavo za podroben ogled območja dostave ):
- sreda
PTUJ in OKOLICA ( klikni na povezavo za podroben ogled območja dostave ):
- torek
PRLEKIJA in POMURJE ( klikni na povezavo za podroben ogled območja dostave ):
- četrtek
LJUBLJANA in OKOLICA, KRANJ ( klikni na povezavo za podroben ogled območja dostave ):
- četrtek
V primeru, da pride katerikoli omenjen delovni dan na praznik, Vas bomo o dnevu dostave obvestili.
Ob dostavi in plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna strošek provizije za vplačilo zneska z UPN nalogom z vrstico OCR (takšne naloge priložimo na zunanjo stran paketa) po ceniku Pošte Slovenije. Znesek se informativno prikaže v končnem obrazcu za oddajo naročila. Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu, ali plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v našem podjetju.
Provizija za vplačilo zneska z UPN nalogom z vrstico OCR znaša za vrednosti nakupov:
  • do 98,00 EUR: 1,05 EUR
  • od 98,01 EUR do 501,00 EUR: 1,07 % od vrednosti nakupa
  • od 501,01 EUR: 5,36 EUR
Čas dostave
Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem času (dostavlja Pošta Slovenije) na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da želite dodati še dodatni naslov za dostavo, le tega vpišite v poljubno polje obrazca za naročilo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. Če vas v času dostave ni doma, bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem, v primeru da dostavlja Pošta Slovenije, pa vas blago čaka za prevzem na najbližji poštni enoti.
Hitrost dostave
Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko E-pošte obvestili, če artikla ni na zalogi in o predvidenem dobavnem roku.
Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni (razen v primeru naše dostave, kjer dostavljamo po omenjem času dostave navedenega zgoraj).
Osebni prevzem na našem podjetju (Meljska cesta 56, 2000 Maribor)
Po predhodno oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave / prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na izdajnem mestu Bevann d.o.o., Meljska cesta 56, 2000 Maribor, obratovalni čas je od ponedeljka do petka, od 8.00 - 12.00 in 13.00 do 16.30. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali klicem na vašo telefonsko številko.
Kontakt - pišite nam
Vaš email naslov:

Vaše sporočilo:

INFORMACIJE O PODJETJU
POMOČ UPORABNIKOM
Bevann d.o.o. - vse pravice pridržane   |   Izdelava spletnih strani www.normstudio.si