Vse cene so z DDV |
 
Najboljše za Vas.
Pri BEVANN-u imamo jasno predstavo o tem, kaj želimo doseči z našo ekipo.
Najvišji vodnik naših dejanj je zadovoljstvo naših strank, kar bom dosegli, če bomo naše stranke obravnavali kot partnerje.
 
Ampak partnerstvo z našimi strankami, bomo dosegli le, če bomo z vsemi našimi zaposlenimi postali podobni partnerji.
   
  Vsak dan je poseben dan.
Zaposlenim dajemo jasno perspektivo za voljo uspeha podjetja kakor tudi za njihov osebni uspeh. Vsak dan bi moral biti poseben dan - obogaten s ciljem.
Naša vizija je, da je partnerstvo z našo stranko v središču našega delovanja. Samo, če je cilj trajnega optimalnega partnerstva z našimi strankami zasidrana v mislih vsakega zaposlenega, je možno to tudi izvajati za resnično izboljšanje. Samo tisti, ki razumejo, da nismo samo kot dobavitelj, temveč tudi kot partner, lahko naloge, ki smo si jih zastavili s svojo močjo, tudi podprejo. 
   
  Kolo v gibanju
Če želimo, da naši zaposleni pridobijo dobre partnerje, moramo obdržati kolo v gibanju in zagotavljati stalen razvoj - za skupine in posameznega zaposlenega.
Potrebe kupcev, tehnologija in trg imajo svojo dinamiko. Tako ne sme tudi naša ekipa mirovati. Naša odgovornost je, da zaposlene pripravimo na vseh ravneh, da lahko na osnovi zahtev strank ponudijo najboljšo novo tehnološko rešitev in prihodnje trende, ki prihajajo na trg.
   
  Izkušnje prinašajo kompetence za naše stranke
Ponosni smo, da je veliko naših zaposlenih dolgoročno izbralo nas. To za nas pomeni dolgo stalnost vsega. Izkušnje, ki našim kupcem dobro koristijo.
   
  Od poglavarjev in indijancev  - Vsak dela vse
Iščete novo delovno okolje, kje boste zadovoljni, kjer se pomaga drug drugemu, kjer je odgovornost in dober odmerek skupnega veselja!
Tako stvar imenujemo " vibracija ". Toda " dobra vibracija " nastane le, če že od samega začetka pridete z dobrim razpoloženjem in skupinskim razumevanjem.
V našo ekipo se zelo dobro prilagajate, ko ste pripravljeni vsak dan nadpovprečno delati.
Komur je sramotno tudi prevzeti nadležna ali neprijetna dela, kdor hoče biti glavni, ne pa tudi indijanec, ne deli naš občutek kolegialnosti in timskega duha.  Kratek opis
   
  Vsi smo malo premaknjeni!
Na srečo je redko, da se moramo od pridobljenega sodelavca ločiti. Zahvaljujoč našim strankam postopno rastemo in gradimo našo ekipo enakomerno.
Zato vedno iščemo nove in dragocene sodelavce, kateri so pripravljeni z lastno močjo naprej razvijati naše podjetje, so pripravljeni prevzeti odgovornost in pričakujejo od sebe vsak dan nadpovprečno.
Vas zanima? Potem se pri nas pozanimajte še danes! Kratek opis
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev