Vse cene so z DDV |

Skodele RE-USE 650 ml fi 150 mm rjave, 10 kos

Koda izdelka: D00825
Cena: 36,15 €
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 36,15 €
Od 6 34,29 €
Od 60 32,44 €
Od 120 30,59 €
  • Za tople in hladne jedi
  • 98 % obnovljivih surovin
  • Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju (DIN 12875)
  • Antibakterijsko (ISO 22196)
  • Primerno za mikrovalovno pečico (DIN 15284)
  • Možnost potiska od 60 kosov naprej
  • Pokrovi se naročijo posebej (Art. D00815)
 
Trajnostna skleda za večkratno uporabo, narejena iz lesne biološke spojine

Preprosto jo vzemite s seboj in jo večkrat uporabite - naša RE-USE je priročna posoda za večkratno uporabo, ki jo lahko vzamete s seboj. Vaše stranke lahko prinesejo skledo nazaj in ga ponovno uporabijo ob naslednjem nakupovanju.
 
Za kaj je RE-USE primeren? Posoda za večkratno uporabo je primerna za gastronomijo, prodajo za s seboj, menze, catering in samopostrežne pulte. Vaše stranke ga lahko uporabljajo za odnašanje tople in hladne hrane za s seboj, kot sta curry in solata, ali za polnjenje oreščkov in kosmičev iz razdelilnikov.
 
Dvojno trajnosten, dvojno vesel - naša posoda RE-USE ima dvakratno oceno, ko gre za trajnost:
 
  • Obnovljive surovine: Posoda je narejena iz kombinacije lesne moke in biopolimera. Kompozit je sestavljen iz 98 % obnovljivih surovin (60 % organskega PP, 40 % lesne moke iz trajnostnega gozdarstva). Zahvaljujoč visokemu deležu lesa ima naša RE-USE posoda naravni antibakterijski učinek. Po uporabi lahko posodo očistite v pomivalnem stroju. Drenažni utori zagotavljajo, da se voda za izpiranje ne nabira na tleh, ampak lahko zlahka odteče.
  • Trajnostna uporaba, trajnostno upravljanje: vsakič, ko se RE-USE posoda ponovno uporabi, se prihranijo dragoceni okoljski viri. Ker je skleda večkrat uporabljena, prihranite tudi pri nadaljnjih stroških pakiranja.
 
Stabilno zlaganje: naše sklede RE-USE je mogoče zložiti znotraj in eno na drugo. Na ta način prihranite prostor med shranjevanjem in imate med dostavo vse varno v rokah. Sklede lahko zlagamo na sklede in pokrove na pokrove – zaenkrat gre.
 
Toda ali ste vedeli, da lahko predpakirane sklede s pokrovi tudi zložite eno na drugo? Tu smo se domislili nekaj zelo posebnega: dno posode se natančno prilega peti pokrova. sklede enake velikosti lahko zložite eno na drugo ali pa skupaj zložite velike in majhne sklede. Na koncu imate svoje kulinarične dobrote varno zložene in pripravljene za transport.

So vaše stranke naročile tudi naše kartonske skodele za enkratno uporabo? Naše RE-USE in kartonske sklede za enkratno uporabo se prav tako odlično prilegajo. Za večkratno uporabo in za enkratno uporabo gresta dobesedno z roko v roki.


Iz sonaravnega gozdarstva
Potreben les za proizvodnjo teh izdelkov izvira iz trajnostnega gozdarstva.

Primerno za mikrovalovno pečico
Te izdelke lahko za kratek čas uporabite tudi v mikrovalovni pečici.

Pralno v pomivalnem stroju
Ta izdelek je primeren za pranje v pomivalnem stroju. 

Hladne in tople jedi
Ta izdelek je primeren tako za hladne kot tople jedi.

Izdelano v Evropi!

Volumen skodele: 650 ml
Premer: 150 mm

Barva: rjava

Pakiranje v kartonu: 6 x 10 kos

Količina v zavitku: 10 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev