Vse cene so z DDV |
Predpasniki za kuhinjo so posebej zasnovani za uporabo v kuhinji, združujejo praktičnost in slog, ob tem pa zagotavljajo izjemno lahkotnost, ki omogoča enostavno gibanje in udobje med dolgimi urami dela. Izdelani iz odpornih materialov, ti predpasniki učinkovito ščitijo pred pogostimi kuhinjskimi madeži in tekočinami, kar olajša njihovo vzdrževanje in podaljšuje življenjsko dobo.

Zračnost tkanine zagotavlja optimalno uravnavanje telesne temperature v vročem kuhinjskem okolju, medtem ko so dodatni žepi in zanke za orodje zasnovani za maksimalno funkcionalnost, saj kuharjem omogočajo, da imajo vedno pri roki potrebne pripomočke.

Ti predpasniki so na voljo v beli barvi, ki odraža klasično kuharsko eleganco, in so izdelani v različnih kvalitetah materiala, vključno s 100% bombažem za maksimalno udobje in zračnost ter PVC-jem za dodatno odpornost proti vodi in madežem. Tako bombažni kot PVC predpasniki so idealni za profesionalno uporabo v restavracijah, kavarnah, hotelih in drugih gostinskih obratih, kjer so ključnega pomena kakovost, udobje in profesionalen videz.
  • Vsi
  • akcija
  • popust
  • zaloga
Na
zalogi
7,11 € za Kos
Koda: DS7590A03-B-P01E 100
Na
zalogi
7,23 € za Kos
Koda: DP7590A03-B-P01E 100
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev