Vse cene so z DDV |

Plastični pokrovi z zapiralom za 200 (250) ml kozarce beli, 100 kos

Koda izdelka: 41713
Cena: 2,14 €
NA ZALOGI: 108
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 2,14 €
Od 10 2,04 €
S svojim inovativnim LOCK mehanizmom poskrbi, da ostanejo vaše pijače varno zaprte in se ne razlijejo med potovanjem. Premer pokrovčka, ki znaša 80 mm, omogoča enostavno pitje, hkrati pa ohranja vašo pijačo vročo. Ta pokrovček je posebej zasnovan za udobno uživanje v vročih napitkih med vožnjo, bodisi na poti v službo ali na daljše izlete.

Material polistirena zagotavlja visoko kakovost in trajnost pokrovčka, kar ga naredi primernega za večkratno uporabo. Poleg tega je enostaven za namestitev, kar olajša uporabo med potovanji. Izberite pokrovček (PS) s premerom 80 mm za brezskrbno uživanje v vaših najljubših toplih napitkih, ne glede na to, kam vas popeljejo vaša potovanja.

Zagotovite svojim strankam zanesljivo možnost za s seboj s tem Bevann belim pokrovčkom za to-go kozarce s poklopnim zavihkom! Od vroče čokolade in kave do čaja in toplega jabolčnega soka je ta pokrovček popoln za vse ponudbe pijač za s seboj v vaši trgovini s hitro prehrano, stojnici s prigrizki, prigrizkovnici, storitvi prevzema hrane ali drugem obratu! Izjemno vsestranski, ta pokrovček je izdelan tako, da se prilega standardnim kozarcem s zgornjim premerom 80 mm.

S svojo odlično vsestranskostjo pomaga zmanjšati zalogo pokrovčkov in odpravlja dvome o združljivosti pokrovčka s kozarcem. Majhna luknja na zadnji strani pokrovčka izboljšuje pretok zraka za boljši požirek, kar omogoča strankam, da še bolj uživajo v svojih napitkih. Priročno nameščen poklopni zavihek je idealen za stranke, ki so v gibanju, saj zmanjšuje možnost polivanja.

Beli odtenek pokrovčka se odlično ujema s pripadajočimi kozarci in ustvari eleganten videz v katerem koli okolju. Vsak pokrovček ima napis CAUTION CONTENTS HOT - "Pazi, vsebina vroča" jasno napisan na vrhu, da opozori stranke na temperaturo pijače. Izbira belega pokrovčka za to-go kozarce je odlična rešitev za brezskrbno uživanje v najljubših toplih napitkih, ne glede na to, kam vas popeljejo vaša potovanja.


Material: PS plastika
Barva: bela
Premer: 8 cm
 
Pakiranje v kartonu: 10 x 100 kos

Količina v zavitku: 100 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev