Vse cene so z DDV |

Degustacijska skodelica TULIP 70 ml RE-USE, 25 kos

Koda izdelka: 6002P
Cena: 6,19 €
NA ZALOGI: 20
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 6,19 €
Od 20 5,88 €
Degustacijska skodelica iz polistirena (PS) s prostornino 95 ml, s popolnim dizajnom. Postal bo nepogrešljiv pri predstavitvi vaših gastronomskih poslastic.

Ponovno uporaben in 100 % reciklabilen.
Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju skozi celoten življenjski cikel (125 kratno pomivanje).
Vzdrži temperature od 70 °C do -10 °C.
Popoln za postrežbo predjedi in majhnih degustacij na cateringih, dogodkih in zabavah.

Podrobnosti, ki štejejo: polistirenski mini skodelice.
Zakaj se zadovoljiti z običajnim, ko lahko izboljšate prehransko izkušnjo vaših gostov? Predstavljajte si možnost predstavitve vaših najboljših jedi na način, ki ni le funkcionalen, ampak tudi estetsko privlačen. Naše mini polistirenske skodelice za degustacijo ne služijo le kot posode, ampak so tudi ključ do ustvarjanja edinstvene kulinarične izkušnje na vsakem dogodku.

Za brezhibnim videzom teh mini skodelic za degustacijo stoji polistiren (PS), material, ki na novo opredeljuje praktičnost brez žrtvovanja elegance. Ta visokokakovostna plastika ne zagotavlja le trdnosti in praktičnosti, ampak tudi popolno podlago za izboljšanje predstavitve vaših jedi.

Kaj pa dela te mini polistirenske kozarčke za degustacijo tako izjemne?
  • Edinstvena trdnost: polistiren ni le estetsko privlačen, ampak zagotavlja tudi, da so vaše mini skodelice za degustacijo trpežne in zdržijo zahteve prestižnih dogodkov.
  • Ergonomski dizajn in sofisticirana funkcionalnost: Gre preko vizualnega. Te mini skodeliceza degustacijo so zasnovani tako, da olajšajo tako postrežbo kot izkušnjo vaših gostov, s tem pa prinašajo udobje in eleganco v vsak detajl.
  • Vsestranskost v vsakem grižljaju: Od prefinjenih predjedi do kreativnih sladic, te mini skodelice za degustacijo se prilagodijo katerikoli kulinarični kreaciji, s tem pa ponujajo brezhibno predstavitev na dogodkih vseh vrst.

Volumen: 70 ml
Barva: prozorna
Dolžina: 7 cm
Širina: 6.3 cm

Pakiranje v zavitku: 25 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev