Vse cene so z DDV |

Maščobo odbojni papir 30 x 40 cm RJAV, 1000 kos

Koda izdelka: 30753
Cena: 26,99 €
NA ZALOGI: 12
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 26,99 €
Od 5 25,79 €
Odlično za stojnice, lokale s hrano za s seboj, kavarne, delikatese ali pekarne, ta prilagodljiva podloga za košare/ovitek za delikatese vašemu obratu doda preprosto udobje! Uporabite ga za zavijanje različnih predmetov na poti, vključno s hamburgerji in sendviči. Odličen je tudi za serviranje peciva, mehkih prestic in piškotov!

Ekološki
Ker je narejen iz recikliranega naravnega kraft papirja, ste lahko prepričani, da vaše podjetje zmanjšuje svoj ogljični odtis in tako spodbuja bolj trajnostno okolje. Poleg tega se papir, ki je 100 % brez klora, ponaša z naravno rjavo barvo za bolj pristno predstavitev

Odlično za oblaganje košar
Ta papir je odličen tudi za oblaganje žičnih košar v vaši jedilnici! Uporabite ga lahko za postrežbo najljubše ocvrte hrane vaših strank, kot so ocvrt krompirček, čebulni obročki ali palčke z mocarelo.

Odporen na maščobe
S to podlogo za košarico/ovitkom za delikatese lahko z zaupanjem postrežete pecivo in ocvrto hrano. Ta papir z odlično odpornostjo proti maščobam pomaga zmanjšati nered in zagotavlja prijetnejšo izkušnjo obedovanja.

Dimenzija: 30 x 40 cm
Material: 40 g/m2 rjav papir + PE folija
Barva: rjava
Tisk: -
Je naj kvalitetnejši, v celoti maščobo odporen, rjavi KRAFT papir brez potiska, ki ima s posebnim postopkom naneseno folijo, nizke gramature.

Količina: 1000 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev