Vse cene so z DDV |

Maščobo odbojne vrečke 13x7+28 cm GUTEN APPETIT, 100 kos

Koda izdelka: 27207
Cena: 10,36 €
Bodite obveščeni, ko bo izdelek na zalogi.
KOLIČINA CENA
Od 1 10,36 €
Od 5 9,85 €
Postrezite vročo, ocvrto hrano na vašem prizorišču, stojnici, tovornjaku s hrano ali restavraciji s hitro hrano s to kraft vrečko za vse mastne jedi.
Te vrečke ustrezajo za vse mastne jedi, kot so npr. ocvrti krompirček, do paninijev na žaru, wrapov, toplih sendvičev,..
Ta trpežna vrečka, izdelana iz kraft papirja, odpornega na maščobe, predstavlja okolju prijazne vrednote vašega podjetja, medtem ko v vrečki zadrži maščobo, sladkor, sol, stopljeno čokolado ali druge prigrizke. Poleg tega njegova nepotiskana naravna zasnova ustvari čisto in preprosto predstavitev hrane, ki je popolna za vsako prizorišče.

Klasična predstavitev
Vsaka vrečka vključuje necentriran šiv, ki zagotavlja optimalno stabilnost in zagotavlja, da vaša vrečka ne bo povešena na sredini. Medtem se zgornji del vrečke razteza preko njene odprtine, da vašemu osebju pomaga pri preprostem ločevanju posameznih vrečk od kupa in polnjenju brez truda.

Popoln za ocvrto hrano ali pecivo
Ta rob vam omogoča tudi, da napolnjeno vrečko postavite na stran, ne da bi se dotaknili pulta. Na ta način lahko predstavite že zavite slaščice ali piškote! Hrano lahko tudi pogrejete, ne da bi jo vzeli iz vrečke, saj je primerna za kuhanje na pari in v mikrovalovni pečici. S to izjemno veliko vrečko za mastno hrano, je postrežba vaše najbolj priljubljene hrane na poti vedno prava izbira.


Material: maščobo odbojni papir
Dimenzija: 13 x 28 + 7 cm
Širina: 130 mm
Dolžina: 280 mm
Zgib: 70 mm
Barva vrečke: bela
Tisk: GUTEN APPETIT


Pakiranje: 100 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev