Vse cene so z DDV |

Predpasnik za kuhinjo 75x90 cm s folijo bel

Koda izdelka: DP7590A03-B-P01E 100
Cena: 7,23 €
NA ZALOGI: 22
Količina:
  Kos
KOLIČINA CENA
Od 1 7,23 €
Od 20 6,77 €
Predpasniki za kuhinjo ROLL DRAP, dimenzije 75x90 cm, izdelani iz PVC folije bele barve, so idealni za uporabo v hladilnih prostorih in ob pomivalnih koritih v restavracijah, pekarnah in drugih gostinskih obratih. Združujejo praktičnost in slog z izjemno odpornostjo in enostavnostjo čiščenja. PVC material učinkovito ščiti pred vodo, kuhinjskimi madeži in tekočinami, kar olajša vzdrževanje in podaljšuje življenjsko dobo.

Zračna tkanina pomaga uravnavati telesno temperaturo v vroči kuhinji. Predpasniki so primerni za pranje pri 40°C, likanje, uporabo v pralnem stroju in sušilniku, so odporni, večkratno uporabni, enotne velikosti z vrvico za prilagajanje, odporni na madeže in antibakterijski ter zasnovani za maksimalno vpojnost. Dovoljujejo uporabo belila, kar jih naredi idealne za profesionalna okolja, kjer sta kakovost in profesionalen videz ključna.

Celotno telo bel predpasnik, bodisi bombažen ali plastičen, je popoln za hladno delovno območje ali pomivalno korito, na primer za pomivanje posode, pa tudi za opravila v delikatesah in ribarnicah, kjer je večja verjetnost stika s tekočinami in mokrišči.

Dimenzija: 75 x 90 cm
Barva: Bela

Pakiranje v kartonu: 20 x 1 kos

Količina: 1 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev