Vse cene so z DDV |

Žlice PRALNE PP 18 cm BELE, 50 kos

Koda izdelka: 7147
Cena: 1,10 €
NA ZALOGI: 1400
Količina:
  Zavitek
Vključite to belo plastično žlico znamke Bevann v svojo ponudbo za priložnosti, kot so restavracije s ponudbo hrane za to-go, piknike in cateringe, za zagotavljanje praktičnosti brez odvečnega pranja. Čeprav je zasnovana za dolgotrajno uporabo, ta žlica odpravlja potrebo po pranju obsežnih količin posode, kar vam omogoča prihranek časa. Njena elegantna bela barva se odlično poda k različnim okoljem, omogoča pa tudi prilagajanje glede na atmosfero dogodka.

Ta večkratno uporabna plastična žlica je primerna za širok spekter jedi zaradi svoje močne polipropilenske konstrukcije, ki preprečuje upogibanje, lomljenje ali pokanje, tudi pri težjih jedeh, kot so krompirjeva solata ali čili. Okrepljen vrat žličke dodatno poveča njeno moč in stabilnost, medtem ko gladki, zaobljeni robovi in ročaj zagotavljajo prijetno uporabniško izkušnjo.

Specifikacije:

Material: PP plastika
Barva: BELA
Velikost: 18 cm
Model: RE-USE

Zaradi svoje zasnove za večkratno uporabo je ta pribor primeren za pranje v pomivalnem stroju pri temperaturi do 60º C, z možnostjo do 125 pranj, kar prispeva k trajnosti in zmanjševanju odpadkov.

Pakiranje in količine:

V kartonu: 20 paketov po 50 kosov

V posameznem zavitku: 50 kosov

Ta žlička združuje funkcionalnost z zavezanostjo kakovosti in okoljski odgovornosti, idealno za gostince, ki cenijo udobje in trajnost brez kompromisov.
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev