Vse cene so z DDV |

BURGER vrečke rjave 16 x 16 cm ČASOPIS, 1000 kos

Koda izdelka: D00520
Cena: 18,87 €
Bodite obveščeni, ko bo izdelek na zalogi.
Predviden datum prihoda je 25.09.2023
KOLIČINA CENA
Od 1 18,87 €
Od 10 17,76 €
Od 30 16,65 €
Vrečke za kebab, hamburger, prigrizke

Stranke lahko zlahka držijo prigrizke v roki z našimi majhnimi dvojno odprtimi vrečkami Burger vrečka. Dvojno odprt dizajn teh ovojnih papirjev za sendviče lahko obloži stožčaste košare ali strankam olajša uživanje prigrizkov. Za ohranitev vrhunskega videza so te papirnate vrečke za prigrizke odporne na maščobo in preprečujejo razmočene oljne madeže. Te vrečke za prigrizke so varne v mikrovalovni pečici do dve minuti, tako da lahko obiskovalci vaše restavracije preprosto pogrejejo ostanke. Te vrečke za preste, izdelane iz trajnostnega papirja, je mogoče reciklirati, da ustrezajo standardom vašega okolju prijaznega obrata.
 
Poenostavlja serviranje in prenašanje hrane
Te vrečke za sendviče z dvojno odprto zasnovo olajšajo postrežbo in prenašanje predjedi ali prilog. Počutite se samozavestno pri postrežbi jedi gostom!
 
Visokokakovosten papir se ne trga
Te odprte papirnate vrečke so izdelane iz visokokakovostnega papirja, zato jih lahko uporabite za shranjevanje piškotov ali sendvičev. Naj bodo vaši obroki ves čas varni!
 
Konstrukcija, odporna na maščobe
Te dvojno odprte vrečke z mastno odporno konstrukcijo preprečujejo pronicanje mastnih madežev in lis. Poskrbite svojim gostom za udobno prehranjevanje.
 
Preprosto pogrejte obroke
Te odprte papirnate vrečke, ki so idealne za restavracije in tovornjake s hrano, lahko postavite v mikrovalovno pečico za največ 2 minuti, da pogrejete pecivo ali sendviče za zajtrk za stranke. Poleg tega lahko te vrečke za sendviče po uporabi zavržete, da se izognete napornemu čiščenju.

Material: maščobo odbojni papir
Dimenzija: 16 x 16 cm
Barva papirja: Rjava
Tisk: ČASOPIS
Vrečke so na dveh straneh odprte

Pakiranje v kartonu: 10 x 200 kosov

Količina v zavitku: 200 kosov

 
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev