Vse cene so z DDV |

BIO visoki pokrovi z luknjo 430/643 PLA 95 mm, 100 kos

Koda izdelka: D00130
Cena: 6,72 €
NA ZALOGI: 100
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 6,72 €
Od 20 6,42 €
Izdelani iz bioplastike PLA brez olja

Naši pokrovi za smoothie kozarce so izdelani iz bioplastike PLA (polilaktidne kisline), ki je narejena iz obnovljivih virov, kot so koruza in sladkorni trs. PLA plastika je kompostabilna in biorazgradljiva, kar pomeni, da se po koncu uporabe razgradi v naravne snovi, ne da bi obremenjevala okolje. Poleg tega PLA plastika ne vsebuje olja, zato je primerna za stik z živili.

Bio embalaža v skladu z DIN 13432

Naši pokrovi so certificirani v skladu s standardom DIN 13432, ki zagotavlja, da so primerni za biološko razgradnjo in kompostiranje. To pomeni, da jih lahko po uporabi odvržete v kompostnik, kjer se bodo razgradili v naravne snovi.

Za hladne jedi od -25°C do +45°C

Naši pokrovi so primerni za uporabo s hladnimi jedmi pri temperaturah od -25°C do +45°C. To pomeni, da jih lahko uporabljate za smoothieje, sladolede, sadne solate in druge hladne jedi.

Primerni za PLA smoothie kozarce s premerom 95 mm

Ti pokrovi so primerni za PLA smoothie kozarce s premerom 95 mm. V naši ponudbi so naslednji kozarci, ki se ujemajo s temi pokrovi:
Smoothie kozarec PLA 430 ml (artikel D00079)
Smoothie kozarec PLA 643 ml (artikel D00126)

Specifikacije:

Material: PLA plastika
Premer: 95 mm
Višina: 40 mm
Pakiranje: 20 x 100 kosov

Količina v zavitku: 100 kosov

Dodatne prednosti:
  • Prozorni dizajn, ki omogoča vidnost vsebine
  • Tesno prilegajoč se pokrov, ki preprečuje razlitje
  • Enostavni za uporabo in odstranjevanje
  • Primerni za recikliranje

Zaključek:

Naši pokrovi za smoothie kozarce iz bioplastike PLA so odlična izbira za okolju ozaveščene potrošnike, ki želijo zmanjšati svoj vpliv na okolje. Pokrovi so izdelani iz obnovljivih virov, kompostabilni in biorazgradljivi ter primerni za stik z živili. So primerni za PLA smoothie kozarce s premerom 95 mm in ponujajo številne prednosti, kot so prozoren dizajn, tesno prileganje in enostavna uporaba.
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev