Vse cene so z DDV |

Serviete 40x40 cm LINCLASS BRENDA, 50 kos

Koda izdelka: 99516M
Cena: 16,23 €
Bodite obveščeni, ko bo izdelek na zalogi.
Približuje se praznovanje z več gosti in mora biti dizajn mize nezapleten in hkrati kakovosten? Ne glede na to, ali gre za zasebno ali gostinsko dejavnost, bodisi za poroko, družinska praznovanja, razne zabave ali dogodke – naši servieti s svojim barvanim, tekstilom podobnim airlaid materialom izgledajo enako elegantno kot serviete iz blaga, a vas stanejo manj časa in denar. Praktične serviete za enkratno uporabo, ki jih je mogoče prepogniti do ¼ pregiba in so na voljo v pakiranjih po 50 kosov, je enostavno pripraviti in jih nato priročno zavreči. Imajo visokokakovostno strukturo, podobno blagu, zato niso samo videti kot serviete iz blaga, temveč dajejo tudi realističen občutek, podoben blagu.

Eleganten dizajn mize

Češnja na torti namizne dekoracije. S servieti z motivom iz naše ponudbe je mogoče uresničiti individualne oblikovalske sanje in ustvariti edinstveno vzdušje. Zaradi svoje dimenzijske stabilnosti jih je mogoče prenesti v skoraj vsako obliko in tako postati zvezda oblikovanja vaše mize. Kombinirajte naše navadne prtičke z izdelki iz naše obsežne oblikovalske ponudbe! Naši namizni izdelki pričajo o eleganci, ki se odraža v plemeniti barvi.

Premium izdelek visoke kakovosti

Odporen na trganje, vpojen, dimenzijsko stabilen. Naši servieti za enkratno uporabo niso le idealna alternativa primerkom iz blaga, ampak tudi zasenčijo običajne papirnate serviete. Trdni servieti, izdelani v Nemčiji, so vzdržljivi in ​​jih je enostavno zložiti. Prav tako so barvno obstojni in pobarvani na način, ki je varen za hrano.
 
Tkanini podoben material iz lesnih vlaken s certifikatom FSC, ki je mehak in se dobro zlaga. Naš Linclass Airlaid ne pušča vlaken, je odporen na trganje, koži zelo prijazen in primerno za kompostiranje po DIN EN 13432, odvisno od barve in motiva.
 
Velja za vse izdelke po uporabi: vljudno vas prosimo, da upoštevate lokalne predpise za ločevanje in odstranjevanje!

Material: 70 g AIR LAID LINCLASS papir
Barve: perla siva, rdeča, olivna, temno modra
Motiv. Brenda
Dimenzija: 40 x 40 cm preložene na 1/4 (20 x 20 cm)

Pakiranje v kartonu: 6 x 50 kos

Količina v zavitku: 50 kosov

 
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev