Vse cene so z DDV |

Serviete PREMIUM 40 x 40 cm bele MANK, 50 kos

Koda izdelka: 87513
Cena: 5,84 €
NA ZALOGI: 103
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 5,84 €
Od 6 5,50 €
Od 60 5,16 €
Naši izdelki v BELI barvi se predstavljajo kot klasični vsestranski talent, ki je odlična osnova za številne kreativne dizajne miz. Kombinirajte naše bele namizne izdelke z drugimi izdelki v naši enobarvni paleti in ustvarite toliko novih videzov!
 
Eleganten dizajn mize
Češnja na torti namizne dekoracije. Z belimi servieti iz naše enobarvne ponudbe je mogoče uresničiti individualne oblikovalske sanje in ustvariti edinstveno vzdušje. Zaradi svoje dimenzijske stabilnosti jih je mogoče prenesti v skoraj vsako obliko in tako postati zvezda oblikovanja vaše mize. Kombinirajte naše navadne PREMIUM serviete z izdelki iz naše obsežne oblikovalske ponudbe! Naši namizni izdelki v beli barvi pričajo o eleganci, ki se odraža v plemenitem barvnem tonu.
 
Premium izdelek visoke kakovosti
Odporen na trganje, vpojen, dimenzijsko stabilen. Naši servieti za enkratno uporabo niso le idealna alternativa primerkom iz blaga, ampak tudi zasenčijo običajne papirnate serviete. Trdni servieti, izdelani v Nemčiji, so vzdržljivi in ​​jih je enostavno zložiti. Prav tako so barvno obstojni in pobarvani na način, ki je varen za hrano.
 
Tkanini podoben material iz lesnih vlaken s certifikatom FSC, ki je mehak in se dobro zlaga. Naš Linclass Airlaid ne pušča vlaken, je odporen na trganje, koži zelo prijazen in primerno za kompostiranje po DIN EN 13432, odvisno od barve in motiva.
 
Velja za vse izdelke po uporabi: vljudno vas prosimo, da upoštevate lokalne predpise za ločevanje in odstranjevanje!
 
​Material: 70 g LINCLASS AIRLAID papir
Barva: BELA
Dimenzija: 40 x 40 cm preložene na ¼ (20 x 20 cm)

Pakiranje v kartonu: 6 x 50 kos

Količina v zavitku: 50 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev