Vse cene so z DDV |

Pokrovi PP MEALS 500/650/1000, 50 kos

Koda izdelka: QWPP173
Cena: 7,91 €
NA ZALOGI: 30
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 7,91 €
Od 6 7,26 €
Zaprite obroke svojih strank z našimi pravokotnimi prozornimi plastičnimi pokrovi. Združite te pokrove z našo ujemajočo se papirnato pravokotno embalažo MEALS (Art.: QWRKB500, QWRKB650, QWRKB750 in QWRKB1000), da bo vaša hrana varno zaprta. Ti pokrovi s tesnim tesnilom omogočajo enostaven transport prigrizkov brez razlitja. Ti plastični pokrovi, zasnovani s prozornim zaključkom, omogočajo pogled na vsebino v notranjosti za hitro prepoznavanje hrane. Te prozorne pokrove, izdelane iz visokokakovostne PP plastike, je mogoče reciklirati. 
Posode so na voljo in naprodaj ločeno.

Ploščati pokrovi naredijo obroke prenosljive
Popolna možnost za pakiranje obrokov! Združite naše ploščate pokrove z našimi papirnatimi pravokotnimi posodami MEALS, da preprosto vzamete predjedi, priloge ali sladice na pot brez nevarnosti, da bi se zmešali.

Kraft & prozoren zaključek za hitro prepoznavanje
S kraft ali prozornim zaključkom ti pokrovi za embalažo zmanjšajo neljubo mešanja obrokov. Z rjavim kraft zaključkom lahko napišete nalepke na posode, medtem ko prozorni zaključek omogoča, da hitro opazite vsebino v notranjosti.

Popolno za velike dogodke
Odstranite težave s pospravljanjem! Ti pokrovi za papirnate posode so izdelani iz papirja ali plastike in so priročni za enkratno uporabo, zaradi česar so popolni za skrajšanje časa, ki ga porabite za čiščenje po praznovanjih.

Barva: prosojna
Dolžina: 173 mm
Širina: 123 mm
Material: PP plastika
Primerno za hladne jedi in vroče jedi

Pakiranje v kartonu: 6 x 50 kos

Količina v zavitku: 50 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev