Vse cene so z DDV |

Kozarci mehki prozorni 200 ml 0.2L PP, 100 kos

Koda izdelka: 020255
Cena: 1,63 €
NA ZALOGI: 635
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 1,63 €
Od 30 1,54 €
Od 360 1,43 €
Od 720 1,38 €
Postrezite majhne osvežilne pijače ali ponudite vzorce za degustacijo s temi 200 ml prosojnimi tankostenskimi plastičnimi kozarci!
Ponaša se s 220 ml. Kozarci so ravno pravšnje velikosti za posamezne količine soka, želeja, pudinga, sladice ali drugih prigrizkov. Narejen je iz lahke, trpežne polipropilenske plastike s prosojno barvo in klasičnim dizajnom, kot nalašč za vsakodnevno uporabo. Ta kozarec je popolen za hitre pijače in enostavno odlaganje.
 
Zavit rob
Zavit rob na vrhu vsake skodelice zagotavlja togost skodelice, hkrati pa zagotavlja udobno srkanje. Je gladek na dotik, a dovolj trden, da prepreči zlom.
 
Rebraste stranske stene
Rebraste stranske stene povečujejo trdnost skodelice in odpravljajo nevarnost zloma. Zahvaljujoč trpežni zasnovi in močnim stranskim stenam se boste počutili samozavestni, ko boste s to skodelico postregli skoraj karkoli, od ledeno mrzle vode do majhnih prigrizkov.
 
Stožčasta oblika

Stožčasta oblika, ki jo je enostavno držati, daje vašim strankam zaupanje, ki ga potrebujejo, ko nosijo ta kozarec. Intuitivna oblika omogoča enostavno držanje s strani ali spodaj. Poleg tega, za razliko od kozarcev z ravnimi stranicami, zoženi kozarci, kot je ta, vsebujejo manj izdelka, kot se zdi, in vam prihranijo denar, hkrati pa povečajo zaznano vrednost.
 
Prosojnost
Prosojna barva teh kozarcev zagotavlja hitro identifikacijo izdelkov, hkrati pa svoje izdelke razkazuje mimoidočim. Ne glede na to, ali strežete ledeno kavo ali gazirane pijače, bodo vaše osebje in gostje cenili, če že na hitro vedo, kaj je v kateri kozarcu.
 
Vzdržljiv polipropilen
Ta skodelica je izdelana iz polipropilenske plastike, odporne na zlom, zato je ekonomična, a trpežna možnost za vsakodnevno uporabo. Uporabite ga v svoji prodajni stojnici ali okrepčevalnici, baru ali kiosku – kombinacija fleksibilnosti plastike in lahke zasnove je odlična za vsako uporabo!


Barva: prozorna
Material: PP plastika
Uporaba: Za hladne pijače od -20ºC do +110ºC
Žig: 0.2L
Volumen: 200 ml
Višina: 89 mm
Premer: zgoraj 70 mm

Možno recikliranje v industrijskih obratih!

Pakiranje v kartonu: 30 x 100 kosov

Količina v zavitku: 100 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev