Vse cene so z DDV |

Plastične slamice 24 x 0.8 cm PROZORNE, 250 kos

Koda izdelka: 19992
Cena: 6,21 €
NA ZALOGI: 8
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 6,21 €
Od 10 5,89 €
Dodajte slog svoji pijači s to prozorno slamico Bevann!

Odlična za restavracije, kavarne in bare se ta slamica brezhibno ujema z vsemi vašimi hladnimi pijačami! Zaradi svoje enostavne, a elegantne zasnove jo lahko uporabite v različnih okoljih in svojim gostom ponudite praktičen pripomoček ob njihovi najljubši pijači.

Klasičen črn dizajn:
Zahvaljujoč veliki prostornini in časovno preizkušenemu črnemu dizajnu je ta slamica idealna za pitje velikih pijač, kot so visoki koktajli, hladne kavne specialitete ali osvežilne pijače, kot sta limonada ali ledeni čaj.

Priročno brez embalaže:
Zaradi odsotnosti embalaže je ta slamica praktična za polnjenje razpršilnikov za slamice, s čimer boste poskrbeli, da bodo vaši pulti za pijačo vedno polno založeni. Vaše stranke bodo cenile enostaven dostop, vaše osebje pa se bo lahko poslovilo od čiščenja odvrženih embalaž s tal.

Trajnostna in varna:
Slamice so izdelane iz PP-ja, ki je 100 % reciklabilen ob pravilnem razvrščanju odpadkov, in so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju. Preizkusili so jih in uspešno prestali 125 ciklov pranja v skladu s standardom EN 12875-1:2005, tako v industrijskih kot v običajnih pomivalnih strojih za gospodinjstva pri temperaturi izpiranja do 81 °C.

Dimenzija:
Dolžina: 240 mm
Premer: 8 mm

Pakiranje:
Pakirano v kartonu: 10 x 250 kosov
Količina v zavitku: 250 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev