Vse cene so z DDV |

Plastične slamice BUBBLE TEA 24 x 1.2 cm PROZORNE, 125 kos

Koda izdelka: 19994
Cena: 5,11 €
NA ZALOGI: 6
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 5,11 €
Od 10 4,86 €
Popolnite ponudbo pijač z našo SLAMICO ZA BUBBLE TEA 24 cm, prozorno in brez ovoja!

Odlična za različne napitke
Ta slamica je popolna za mlečne čaje, pa tudi za gostejše napitke, kot so bubble tea, smutiji, mlečni šejki, proteinski napitki,... Široka oblika omogoča enostavno srkanje manjših boba / tapiokinih biserov in drugih dodatkov, zaradi česar je idealna spremljevalka za posebne napitke, ki jih bodo gostje zagotovo oboževali!

Konstrukcija:
Močna plastična konstrukcija zagotavlja, da je slamica kos naloge, prozorna barva pa vašemu lokalu daje profesionalen in sodoben videz.

Širok premer:
Širok premer slamice omogoča enostavno uživanje v dodatkih, kot so mali boba/tapiokini biseri, pudingi in želeji!

Dolžina 24 cm:
Dolžina 24 cm je odlična za uporabo z različnimi velikostmi kozarcev, kar pomaga vašemu podjetju, da ima na zalogi manjšo količino izdelkov.

Brez ovoja:
Slamice so dobavljene brez ovoja za večje udobje in so idealne za namestitev v razdelilnike za slamice v razsutem stanju, tako da je vaša servisna postaja vedno založena. Stranke bodo cenile lahek dostop, vaše osebje pa se ne bo treba ukvarjati s čiščenjem zavrženih ovojnic po jedilnici.

Trajnostna in varna:
Slamice so izdelane iz PP-ja, ki je 100 % reciklabilen ob pravilnem razvrščanju odpadkov, in so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju. Preizkusili so jih in uspešno prestali 125 ciklov pranja v skladu s standardom EN 12875-1:2005, tako v industrijskih kot v običajnih pomivalnih strojih za gospodinjstva pri temperaturi izpiranja do 81 °C.

Dimenzije:
Dolžina: 24 cm
Premer: 1,2 cm

Pakiranje:
Pakirano v škatli: 10 x 125 kosov
Količina v pakiranju: 125 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev