Vse cene so z DDV |

Pladnji iz aluminija VELIKI 54.3x36.2x2.7 cm, 10 kos

Koda izdelka: 31503
Cena: 11,74 €
Bodite obveščeni, ko bo izdelek na zalogi.
KOLIČINA CENA
Od 1 11,74 €
Od 10 11,05 €
Pladnji iz aluminija za enkratno uporabo so nepogrešljiv pripomoček pri organizaciji dogodkov, ki zagotavljajo elegantno in praktično predstavitev hrane. Ti pladnji, izdelani iz visokokakovostnega aluminija, združujejo lahkotnost z zadostno trdnostjo, da prenesejo prevoz in postrežbo različnih vrst jedi. Z odličnimi lastnostmi ohranjanja temperature, aluminijasti pladnji zagotavljajo, da hrana ostane na idealni temperaturi, bodisi tople ali hladne jedi, skozi celoten dogodek.
  • Oblika: ovalni  
  • Dimenzija: 55 x 35 x 2.7 cm  
  • Material: aluminij  
  • Barva: srebrna  
  • Idealni za zabave, narezke in pečeno meso  
  • Namensko oblikovani za enkratno uporabo  

Enkratna uporaba teh pladnjev pomeni, da ni skrbi z vzdrževanjem in čiščenjem po dogodku, kar zagotavlja priročnost in učinkovitost pri organizaciji dogodkov.

Čeprav so namenjeni enkratni uporabi, aluminijasti pladnji ne izgubijo na svoji ekološki odgovornosti, saj je aluminij material, ki se lahko reciklira. To zmanjšuje njihov vpliv na okolje in podpira trajnostne prakse v gostinstvu.

Pladnji so enostavni za distribucijo in postrežbo, in s svojo elegantno srebrno barvo dodajo pridih razkošja vsakemu dogodku. So idealna rešitev za različne priložnosti, od poslovnih srečanj, porok do družinskih zbiranj, kjer je želja po kombiniranju estetike z praktičnostjo.

Uporaba aluminijastih pladnjev za enkratno uporabo omogoča gostincem, organizatorjem dogodkov in gostiteljem, da ponudijo visokokakovostno storitev s poudarkom na udobju in brezskrbni postrežbi, hkrati pa ohranjajo visok standard predstavitve hrane.

Pakiranje v kartonu: 10 x 10 kosov

Količina v zavitku: 10 kosov
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev