Vse cene so z DDV | |

Nastavek IZBRANI 2.5 x 4 cm inox, 6 kos

Koda izdelka: P4002
Cena: 8,38 €
Bodite obveščeni, ko bo izdelek na zalogi.
Predviden datum prihoda je 30.06.2021
KOLIČINA CENA
Od 1 8,38 €
Od 10 7,95 €
Od 30 7,80 €
S konico v obliki kapljice zlahka ustvarite obrobe, trakove, loke, pokrovače in še več. Uporabite to vsestransko konico oblikovanje čudovitih marjetic na vrhu rdečih žametnih piškotov ali postavite lok na vrhunske sladke piškote iz vaše pekarne.

Konica za pecivo s 4-krako zaprto zvezdno odprtino ustvarja globoko opredeljene grebene in lepo teksturirane volančke. S to konico izdelajte majhne vrtinčke z masleno kremo na piškotno torto ali pa na rojstnodnevno torto namestite osupljive obrobe!

Konica z veliko 8-krako odprtino proizvaja osupljive školjke, teksturirane ruffle, zvezde z enim stiskanjem, grebenaste pike in še več. S to konico za dresirne vrečke dodajte tridimenzionalne poudarke na rojstnodnevno torto - ali na vrh piškotov z debelim vrtinčenjem maslene kreme!

Konica z veliko ovalno odprtino s 6 ostrimi zobmi na eni strani. Ta konica lahko ustvari dramatično razbarvane obrobe, rebraste proge, široke cik-cake in čudovite detajle loka. S to konico dodajte edinstvene poudarke piškotom, piškotkom, piškotom in še več. Odličen dodatek k vaši obstoječi zbirki dresirnih vrečk.

Konica z veliko okroglo odprtino omogoča enostavno izdelavo zaobljenih vrtinčkov, čudovitih robov in vseh vrst dramatičnih oblik in modelov. Uporabite to konico za okraševanje tort z masleno kremo, da izdelate neustavljivo zabavne piškotke, peciva v vaši pekarni! Narejena iz nerjavečega jekla, varnega za hrano, je izjemno trpežna in odporna proti vdrtinam.

Z ozko zgornjo konico ta vsestranska konica oblikuje očarljive vrtince, zvezde, školjke in rozete. Uporabite to konico za piškote, da bodo vaše torte zasijale z lepimi zvezdami ali pa okrasili sladke piškote z nežnimi rozetami iz vaše pekarne.

Vsak od teh profesionalnih nastavkov je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, varnega za hrano, so izjemno trpežni in odporni proti vdrtinam. Zgrajen tako, da zdrži komercialno uporabo.

Količina: 6 kosov

 
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev