Vse cene so z DDV |

Mešalne palčke za kavo lesene 14 cm, 1000 kos

Koda izdelka: D00415
Cena: 3,40 €
NA ZALOGI: 71
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 3,40 €
Od 10 3,25 €
Od 100 3,10 €
Iščete elegantne in okolju prijazne mešalne palčke za svojo kavarno, restavracijo ali dogodek? Ne iščite dlje od naših mešalnih palčk iz naravnega brezovega lesa! Te palčke so popolne za mešanje espressa, čaja, vroče čokolade in drugih vročih napitkov.

Izdelane iz trajnostnega lesa:

Naše mešalne palčke so izdelane iz 100% naravnega brezovega lesa, ki je biološko razgradljiv in obnovljiv vir. To pomeni, da lahko uživate v svojih pijačah brez slabe vesti o vplivu na okolje.

Eleganten dizajn:

Te mešalne palčke niso le okolju prijazne, ampak so tudi elegantne in stilske. Gladka, naravna zasnova iz lesa bo dodala pridih prefinjenosti vaši postrežbi.

Popolna velikost:

Z dolžino 14 cm in širino 0,5 cm so te mešalne palčke popolne velikosti za mešanje vseh vrst vročih napitkov. Niso prevelike ali premajhne, kar zagotavlja udobno mešanje in uživanje.

Uporabite jih lahko kjerkoli:

Te mešalne palčke so kot nalašč za uporabo v kavarnah, restavracijah, barih, pisarnah in celo doma. Dodajte jih v skodelice espressa, kave, čaja ali vroče čokolade, da ustvarite profesionalen videz in občutek.

Pakiranje v razsutem stanju:

Naše mešalne palčke so na voljo v pakiranjih po 1000 kosov, kar je kot nalašč za podjetja, ki potrebujejo veliko zalog. Prihranite denar in kupite v razsutem stanju!

Naročite jih še danes!

Te mešalne palčke iz lesa so popoln način, da svojim gostom ponudite eleganten in okolju prijazen način mešanja svojih najljubših vročih napitkov. Naročite jih še danes in dvignite svojo postrežbo na višji nivo!

Prednosti:
  • Izdelane iz 100% naravnega brezovega lesa
  • Biološko razgradljive in obnovljive
  • Eleganten in stilski dizajn
  • Popolna velikost za vse vrste vročih napitkov
  • Uporabite jih lahko kjerkoli
  • Na voljo v pakiranjih po 1000 kosov

Specifikacije:

Material: les
Barva: rjava
Velikost: 14 x 0,5 x 0,1 cm
Pakiranje: 10 x 1000 kosov

Količina v zavitku: 1000 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev