Vse cene so z DDV |

Maščobo odbojni papir 50 x 70 cm BELI, 620 kos

Koda izdelka: Q5070W
Cena: 48,74 €
Bodite obveščeni, ko bo izdelek na zalogi.
KOLIČINA CENA
Od 1 48,74 €
Od 10 47,31 €
Odlično za stojnice, lokale s hrano za s seboj, kavarne, delikatese ali pekarne, ta prilagodljiva podloga za košare/ovitek za delikatese vašemu obratu doda preprosto udobje! Uporabite ga za zavijanje različnih predmetov na poti, vključno s hamburgerji in sendviči. Odličen je tudi za serviranje peciva, mehkih prestic in piškotov!

Ekološki
Ker je narejen iz recikliranega naravnega kraft papirja, ste lahko prepričani, da vaše podjetje zmanjšuje svoj ogljični odtis in tako spodbuja bolj trajnostno okolje. Poleg tega se papir, ki je 100 % brez klora, ponaša z naravno rjavo barvo za bolj pristno predstavitev

Odlično za oblaganje košar
Ta papir je odličen tudi za oblaganje žičnih košar v vaši jedilnici! Uporabite ga lahko za postrežbo najljubše ocvrte hrane vaših strank, kot so ocvrt krompirček, čebulni obročki ali palčke z mocarelo.

Odporen na maščobe
S to podlogo za košarico/ovitkom za delikatese lahko z zaupanjem postrežete pecivo in ocvrto hrano. Ta papir z odlično odpornostjo proti maščobam pomaga zmanjšati nered in zagotavlja prijetnejšo izkušnjo obedovanja.

Dimenzija: 50 x 70 cm
Material: maščobo odbojni papir
Barva: bela
Tisk: brez potiska
Je naj kvalitetnejši, v celoti maščobo odporen, BELI papir brez potiska, ki ima s posebnim postopkom naneseno folijo, nizke gramature.

Približna količina: 625 kos

Pakiranje: 10 kg
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev