Vse cene so z DDV |

Oglate skodele PALMA 800 ml, 25 kos

Koda izdelka: D05460
Cena: 15,34 €
NA ZALOGI: 7
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 15,34 €
Od 8 14,43 €
Od 80 13,53 €
Posoda iz palmovih listov je ena izmed najbolj trpežnih rešitev za enkratno uporabo
Naj vas očara naša lepa posoda izdelana iz palmovih listov. Posoda za enkratno uporabo? Palmovi listi? Je to resnično list? Da! Želimo vam razložiti, kako so uporabljeni palmovi listi in kje lahko uporabljamo posodo iz palmovih listov.
Obogatite vaš dogodek s posodo iz palmovih listov
Zaradi posebne strukture palmovih listov ima vsaka posoda iz palmovih listov vedno edinstven oprijem. Z uporabo posode iz palmovih listov boste konkurirali ostali posodi za enkratno uporabo in poskrbeli ne samo za okolje ampak tudi videzu. Ali uporabite v rustikalnem ali modernem prostoru, bodo vaše stranke in gosti naravnost navdušeni. V Indiji uporabljajo posodo iz palmovih listov že stoletja za praznovanja in poroke. Pogostite tudi vi z ekološko, dekorativno posodo iz palmovih listov.


Barva: rjava
Dimenzija: 17 x 17 cm
Višina: 4 cm
Material: palmovi listi
Volumen: 600 (do roba 800) ml
Material v naravi popolnoma razpade v roku 60 dni
Primerno za mikrovalovno pečico
Primerno za zmrzovalnik
Primerno za kompostiranje
Pri naročilu nad 7500 kos možen tisk na rob skodele

Pri BIO skodelah izdelanih iz palmovih listov, uporabljajo za izdelavo le-teh odpadne liste. So zelo dobra alternativa običajnim skodelam iz papirja ali plastike. So popolnoma biološko razgradljivi in so predelani brez kemičnih dodatkov in premazov.
Glede stabilnosti in nevtralnega okusa: Kot naravna posoda za enkratno uporabo je uporabna za kratkotrajno uporabo. Za pakiranje je primerna samo za suho hrano. Prosim pazite: Tekoča živila (kot npr. juhe) ne puščajte na posodi več kot 15 minut. V primeru, da je hrana zelo vlažna ali mastna, ne puščajte na njej več kot 30 minut.

Pakiranje v kartonu: 8 x 25 kosov

Količina: 25 kosov

 
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev