Vse cene so z DDV |

Pokrovi KRAFT MEALS 500/650/1000, 50 kos

Koda izdelka: QWPL173
Cena: 13,54 €
NA ZALOGI: 5
Količina:
  Zavitek
KOLIČINA CENA
Od 1 13,54 €
Od 6 12,44 €
Omogočite strankam, da vzamejo embalažo s seboj z našimi pravokotnimi pokrovi iz kraft papirja MEALS. Združite te pokrove z našo ujemajočo se papirnato pravokotno embalažo MEALS (Art.: QWRKB500, QWRKB650, QWRKB750 in QWRKB1000), da bo vaša hrana varno zaprta. Ti papirnati pokrovi so zasnovani tako, da ustvarijo odlično zaprejo embalažo, zato varno zadržijo vaša živila, da se izognete čiščenju zaradi razlitja. Te rjave pokrove, izdelane iz trpežnega papirja, je mogoče reciklirati, da skrajšajo postopek čiščenja na vaših dogodkih s cateringom.

Posode so na voljo in naprodaj ločeno.

Ploščati pokrovi naredijo obroke prenosljive
Popolna možnost za pakiranje obrokov! Združite naše ploščate pokrove z našimi papirnatimi pravokotnimi posodami MEALS, da preprosto vzamete predjedi, priloge ali sladice na pot brez nevarnosti, da bi se zmešali.

Kraft & prozoren zaključek za hitro prepoznavanje
S kraft ali prozornim zaključkom ti pokrovi za embalažo zmanjšajo neljubo mešanja obrokov. Z rjavim kraft zaključkom lahko napišete nalepke na posode, medtem ko prozorni zaključek omogoča, da hitro opazite vsebino v notranjosti.

Popolno za velike dogodke
Odstranite težave s pospravljanjem! Ti pokrovi za papirnate posode so izdelani iz papirja ali plastike in so priročni za enkratno uporabo, zaradi česar so popolni za skrajšanje časa, ki ga porabite za čiščenje po praznovanjih.
  • Barva: rjava
  • Dolžina: 173 mm
  • Širina: 123 mm
  • Material: Kraft papir
  • Primerno za hladne jedi in vroče jedi
  • Certificirano s FSC certifikatom (sledljivost uporabe lesa od proizvodnje do končnega artikla)

Pakiranje v kartonu: 6 x 50 kos

Količina v zavitku: 50 kos
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev