Vse cene so z DDV |

Deska za rezanje iz akacije 52x40x1,5 cm

Koda izdelka: S5061
Cena: 28,44 €
NA ZALOGI: 6
Količina:
  Kos
KOLIČINA CENA
Od 1 28,44 €
Od 5 26,73 €
Z ustrezno dolžino 40cm (ročaj + 12cm), širino 40cm in višino 1.5cm je ta deska za rezanje idealna za postrežbo različnih jedi, vključno z mesninami, predjedmi, kruhki in sladicami. S svojo edinstveno obliko in videzom bo ta servirna deska zagotovo poživila vsako predstavitev in je idealna za restavracije, bare, kavarne ali gostinske dogodke, ki želijo dodati svež pridih tradicionalni servirni opremi.

Ta pladenj je trdno izdelan, a priročen za rokovanje.

Prepoznavna struktura
Ta deska z eksotično konstrukcijo iz akacijevega lesa ima značilno strukturo in je zajamčeno edinstvena. Ta deska je predhodno namazana z mineralnim oljem za živila, ki preprečuje, da bi postala suha in krhka.

Dolg ročaj
12 cm ročaj je dovolj dolg in trden, da omogoča varen oprijem med prenašanjem servirne deske na cilj pri mizi in ima priročno luknjo za obešanje za shranjevanje, ko ni v uporabi.

Brez vsebine!

Uporaba:
Akacijev les, primeren za stik z živili. Ročno pranje. Pri vročih živilih je priporočljivo, da se izognete daljšemu stiku (največ 30 minut), da preprečite spremembo okusa. Ni primerno za shranjevanje hrane. Ne uporabljajte skupaj s hrano v tradicionalni pečici in mikrovalovni pečici. Izdelek ni namenjen otrokom mlajšim od 3 let, ni igrača. Izdelek hranite na suhem mestu, stran od sončne svetlobe in virov toplote (0°C+35°C)

Dolžina: 40cm
Širina: 40cm
Višina: 1.5cm
Dolžina ročaja: 12 cm
Material: Akacijev les
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev