Vse cene so z DDV |

Dišava REED DIFFUSER BREEZE 100 ml

Koda izdelka: 99525
Cena: 13,42 €
NA ZALOGI: 26
Količina:
  Kos
KOLIČINA CENA
Od 1 13,42 €
Od 12 12,75 €
Ne glede na vzdušje, ki ga želite ustvariti, lahko povabite enega od teh malenkosti v svoj prostor, da resnično ustvarite razpoloženje. Zanesljive in prefinjene, Spring Air® LUXURY RATTAN STICKS so idealni estetski dodatki k vsakemu domu, restavraciji, pisarni ali katerem koli kraju.
Rešitev, ki združuje slog in zadovoljstvo, ki vam ponuja občutljivo in dolgotrajno dišavo. Vonj se razprši skozi ratan palčke, postavljene v eterična olja, da se vonj absorbira in nenehno difuzira.
Kakovost in količina dišave sta temeljnega pomena. Spring Air®uporablja za svoje izdelke samo natančno izbrane dišave in v študiranih količinah, da optimizira svojo intenzivnost. Na ta način kupec ne samo ceni dišavo med nakupom, temveč tudi dolgoročno vpliva na njegov prostor. V razponu Spring Air®HOME COLLECTION so LUXURY RATTAN STICKS pakirani v luksuzni steklenici 100 ml, ki bo omogočala neprekinjeno odišavljanje 2 meseca.

Značilna mešanica moških dišav, ki spominja na prijetno božanje morske sapice. Cvetlične note ylang-ylanga in jasmina, povezane z lahkotno sladko vanilijo in lesno noto.
Intenzivnost vonja: srednje močan vonj.

Vsebina: 100 ml
 
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev