Vse cene so z DDV | |

Palmov list ca. 30 x 52-57 cm, 25 kos

Koda izdelka: D05905
Cena: 28,17 €
NA ZALOGI: 3
Količina:
Posoda iz palmovih listov je ena izmed najbolj trpežnih rešitev za enkratno uporabo
Naj vas očara naša lepa posoda izdelana iz palmovih listov. Posoda za enkratno uporabo? Palmovi listi? Je to resnično list? Da! Želimo vam razložiti, kako so uporabljeni palmovi listi in kje lahko uporabljamo posodo iz palmovih listov.
Obogatite vaš dogodek s posodo iz palmovih listov
Zaradi posebne strukture palmovih listov ima vsaka posoda iz palmovih listov vedno edinstven oprijem. Z uporabo posode iz palmovih listov boste konkurirali ostali posodi za enkratno uporabo in poskrbeli ne samo za okolje ampak tudi videzu. Ali uporabite v rustikalnem ali modernem prostoru, bodo vaše stranke in gosti naravnost navdušeni. V Indiji uporabljajo posodo iz palmovih listov že stoletja za praznovanja in poroke. Pogostite tudi vi z ekološko, dekorativno posodo iz palmovih listov.


Barva: rjava
Širina: 30 cm
Dolžina: ca. 30 x 52-57 cm
Material: palmovi listi
Material v naravi popolnoma razpade v roku 60 dni
Primerno za mikrovalovno pečico
Primerno za zmrzovalnik
Primerno za kompostiranje

Ta naravni palmov list je primeren za okrasitev. Za izdelavo se uporabljajo odpadne palmovi listi. So popolnoma biološko razgradljivi in so predelani brez kemičnih dodatkov in premazov.
Glede stabilnosti in nevtralnega okusa: Kot naravna posoda za enkratno uporabo je uporabna za kratkotrajno uporabo. Za pakiranje je primerna samo za suho hrano. Prosim pazite: V primeru, da je hrana zelo vlažna ali mastna, ne puščajte na njej več kot 30 minut.

Pakiranje v kartonu: 8 x 25 kosov

Količina: 25 kosov


 
Barva: Naravna
Material: Palma
Oblika: Pravokotna
Mere: 26 - 30 cm
Vrsta: Krožnik
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev